наслов

Контакт

адреса

Водњанска бр.17
Скопје
1000
Македонија

контакт

+389 (0)2 3147 280
nzedmk@gmail.com
http://www.nzedm.mk 

logo
logo

Упатства за работа

All the posts.
Гинекомастија Дијабетес тип 1 – диететски третман и физичка активност  Дијабетична кетоацидоза  Дијабетична ретинопатија Дијабетес-дефиниција, диференцијална дијагноза и класификација Еректилна дисфункција Зголемена или нодуларна тироидна жлезда Кушингов синдром Машки хипогонадизам и хормонска замена Менопаузални тегоби Метаболичен синдром Некотична хипергликемија Новодијагностициран дијабетес тип 2 Орални антидијабетични лекови и glp-1 аналози во третманот на тип 2 дијабетес Остеопороза: дијагноза и фармакотерапија Полиурија Полицистичен оваријален синдром Прекумерен раст на влакна – Хирзутизам Примарен…
Read More →
Директен линк до PlayStore за апликација Упатства за дијабетес - Ревизија 2020
Упатства за работа | Nzedm