наслов

Контакт

адреса

Водњанска бр.17
Скопје
1000
Македонија

контакт

+389 (0)2 3147 280
nzedmk@gmail.com
http://www.nzedm.mk 

logo
logo

Блог

All the posts.
Почитувани, Импресиите од годинешниот конгрес сеуште не стивнуваат, сеуште пристигнуваат вашите доживувања и искуства. Ви благодариме за присуството, за постојаната посетеност на предавањата. Се надеваме дека и во иднина ќе бидеме во можност да носиме имиња на предавачи од овој ранг, со цел да ги донесеме ендокринологијата и дијабетологијата во Македонија на едно повисоко ниво.
Блог | Nzedm