наслов

Контакт

адреса

Водњанска бр.17
Скопје
1000
Македонија

контакт

+389 (0)2 3147 280
nzedmk@gmail.com
http://www.nzedm.mk 

logo
logo

Упатства за работа

Гинекомастија Дијабетес тип 1 – диететски третман и физичка активност  Дијабетична кетоацидоза  Дијабетична ретинопатија Дијабетес-дефиниција, диференцијална дијагноза и класификација Еректилна дисфункција Зголемена…
Директен линк до PlayStore за апликација Упатства за дијабетес - Ревизија 2020
Упатства за работа | Nzedm