Партнери и поддржувачи на

Здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија

 

 


Ново Нордиск

 Алкалоид АД Скопје

 Санофи

 Берлин - Хеми

 Плива

 Ели Лили

 Рош

 МСД

 Боергинерн фарма

 Варус

 

 


Крка