Планирани активности

Секциски состанок на Научно здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија, во соработка со Здружение на кардиолози на Македонија (повеќе детали наскоро) 

 

 ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________