Активности во тек

Препораки за заштита на лицата со дијабетес во време на COVID-19

 

Поради мерките превземени околу Корона вирусот (COVID-19) како и мерките предложени од Владата на Република Северна Македонија настаните се одложуваат. Повеќе информации за следната дата ќе бидат објавени наскоро. Ви благодариме на соработката.

5-ти Дијабетолошки Денови во Македонија со меѓународно учество, во организација на Научно здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија 

Втор пост дипломски курс во организација на Европската асоцијација за изучување на дијабетес и Научното здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија, кој ќе се оддржи во Скопје, Македонија.

 Fav template